Skagen Museum for Moderne Kunst

Skagen Museum for Moderne Kunst

 

Skagens Kunsthal har en ny struktur kaldet "Skagen Museum for Moderne Kunst" eller SMMK.

 

Karakteren i SMMK er at det er et ikke eksisterende museum, der kun lever i sin aktivitet.

SMMK springer ud på ydersiden af Skagen Kunsthal, hvor der vil blive hængt store postere op (170 x 340 cm). Her får en række nulevende kunstnere til opgave at arbejde i dette medie.

 

Det første værk / udstilling er udført af Inge Tranter i samarbejde med Patricia Sall Lam Toro og Gabriel Tranter - tre tilflyttere til det Nordjyske kulturliv. Inge Tranter er født og uddannet i Sydafrika, Patricia er studerende i Aalborg men kommer fra Portugal og Gabriel er født i England. Serien hedder "Foreign Bodies / Fremmedelegemer" og er et performativ fotografisk samarbejde med kroppen og landskabet som fokus.

 

Fremmedelegemer

 

I medicinsk forstand er et fremmedlegeme et objekt i kroppen af en organisme, som ikke hører til i den.

 

Dette billede er et af de første i en serie af performative fotografiske samarbejder mellem Inge Tranter, Patricia Sall Lam Toro og Gabriel Tranter. Serien undersøger de visuelle signaler vi bruger når vi "læser" køn og identitet. Billedet her er en del af kategorien "Bærende". Det kunne også bære titlen, "Mand og kvinde på en mark". Tilskuerens definition af køn og identitet kan afgøre deres læsning af billedets historie. Er dette en mand, der bærer på en kvinde, eller omvendt? Er vores udseende det, der afgører vores kønsidentitet?

 

Disse billeder er de første i et performativt fotografisk samarbejde mellem Inge Tranter, Patricia Sall Lam Toro og Gabriel Tranter.

 

Se mere på kunstnernes hjemmesider:

 

www.ingetranter.com

 

www.salllamtoro.com

 

Inge Tranters værk er sponsoreret af

 

Kontakt Kunsthallen for at høre mere om sponsormuligheder.

 

 

 

Inge Tranter: "Mand og kvinde på en mark". Sponseret af BHA Management A/S, Aalborg