Julesalg

JULESALG I SKAGEN KUNSTHAL
Fredag den 11 december og Lørdag den 12 december 2020
Åben disse dage klokken 14 – 18
Eller efter aftale på 24 22 21 02
Der er gratis adgang til julesalget.


De sidste 3 somre har jeg drevet kunstmuseum i Skagen Kunsthal. I Skagen Kunsthals Pinakotek har jeg vist mere end 1000 værker af mere end 200 forskellige kunstnere . Her har de udstillede værker ikke været til salg .


Nu breder jeg mine egne ting ud i samlingen og sælger af disse ting.


Jeg trykker monotypi nu. Monotypi er unikke arbejder i træsnit , hvor det enkelte tryk / værk er forskelligt fra alle de andre. Der vil være adgang til mit værksted i forbindelse med denne åbning.


Under julesalget er der mulighed for at se mere en 500 forskellige værker i monotypi. Udviklet udfra 14 forskellige motiver. De ældste er fra 2008 og de sidste er fra i år. Se eksempler på disse tryk.


Der kan ses arbejdstegninger og glasprøver til den store udsmykning i glas og stål på Carl Scharnbergs plads i Vrå , som jeg arbejdede på i vinteren 2018 /2019. Se fotos af den færdige udsmykning på linket her.

                                          

Eksempler på arbejdstegninger og skåle i glas fra i år, hvor motiver er et dåbsfad fra den gamle Skagen kirke , og teglværks stempler i teglsten der oprindeligt har siddet i muren på den tilsandede kirke.


Endeligt kan ses en 1,5 x 2,0 meter stenplade, hvor der udskåret et skib. Den udført til en udsmykning på et byggeri på Aalborg havn. Den plade jeg har gik i stykker ved transport og opsætning …Jeg måtte skære en ny , der nu er sat op på en husgavl i Nørre Sundby. Og den der knækkede er nu i min gård. Se udsmykningen med stenen.


Der er gratis adgang til julesalget. I den anledning er der også gratis adgang til resten af kunsthallen. Her kan man se størstedelen af Pinakoteket, der stadigt er oppe at hænge.


Venlig Hilsen
Gorm Spaabæk
Skagen Kunsthal
Værftsvej 2
9990 Skagen